Partnereink

ABB (Asean Brown Boveri) Kft.

ABB logo A gyártási folyamatok optimalizálása, az energia termelése és felhasználása, a világon mindenütt a gazdasági növekedés és a jólét egyik forrása. Az ABB vállalatcsoport Magyarországon is elkötelezetten dolgozik azért, hogy tevékenységük révénaz energetikai és ipari automatizációt, az energia termelését és felhasználását, a fenntartható és környezetüket óvó gazdasági növekedés szolgálatába állítsák. Ehhez jelentős segítséget nyújtanak a termelő üzemeknek irányítás- és robottechnikai eszközeik.

Cisco Systems Hungary Kft.

Cisco logo Az 1984-ben alapított Cisco Systems, Inc., a hálózati gazdaság előfutárából mára a világ egyik legjelentősebb nemzetközi nagyvállalatává vált. Alapítói, a kaliforniai Stanford Egyetem tudósai, úttörő szerepet vállaltak az IP protokoll fejlesztésében, amely a belső hálózatokon, illetve az Interneten keresztül folytatott kommunikáció alapvető szabványa lett. A Cisco Systems IP alapú hálózati megoldásai biztosítják mind az Internet, mind a legtöbb nagyvállalat, felsőoktatási és kormányzati intézmény számára az adatkommunikációs kapcsolatot.

A Cisco Systems az internetes gazdaság informatikai alapját megteremtő hálózati eszközök világviszonylatban is legnagyobb gyártója és forgalmazója.

Dorsum Informatikai Fejlesztő és Szolgáltató Zrt.

Dorsum logo A Dorsum Informatikai Fejlesztő és Szolgáltató Zrt., Magyarország egyik legsikeresebb pénzügyi-informatikai vállalata.

1997 óta Magyarország vezető banki-informatikai cége. Ügyfelei között a legnagyobb hazai bankok, brókercégek és egyéb pénzügyi szolgáltatók találhatóak. A Dorsum Informatikai Fejlesztő és Szolgáltató Zrt. informatikával valamint szoftverkészítéssel foglalkozik, de a kapcsolódó szakértői és tanácsadói tevékenységeket is ellátja. A cég működésében fontos szerepet kap az innováció, az informatika fejlődésének és a pénz- és tőkepiaci szereplők igényeinek folyamatos követése és adaptálása.

Equicom Kft.

Equicom logo Az EQUICOM Kft. 2000 februárjában alakult 100%-os magyar tulajdonosi hányaddal. A cég nyolc világszínvonalú külföldi mérőműszergyártó vállalat hazai képviseletét látja el.

Szakterületük:
Optikai hálózatos mérőműszerek
IT analizátorok és monitorozó rendszerek
Vezeték nélküli LAN analizátorok
WiFi komplex teljesítmény analízis és monitorozó rendszerek
Adatátviteli analizátorok, teszterek
Távközlési hálózat felügyeleti rendszerek
Kábeltévés műszerek és monitorozó rendszerek
Optikai mérőműszer kalibrálás
Strukturált- és optikai hálózatmérés, valamint informatikai hálózatos tanfolyamok

Intellifactory Kft.

Intellifactory logo Az IntelliFactory Kft. Magyaroszág első és vezető szoftvercége amely F#-alapú szoftverfejlesztéssel, kutatással, fejlesztési tanácsadással, oktatással és tréningekkel foglalkozik már 2004 óta. Nemzetközileg elismert kutatási háttérrel, szakmai kapcsolatrendszerrel, és a funkcionális programozás területén egyedülálló termékskálával és tapasztalattal rendelkezik.

A cég ügyvezető igazgatója, Gránicz Ádám, aktív F# evangelista, számos külföldi és magyar szakmai konferencia előadója, a funkcionális programozás ipari felhasználói számára rendezett legelismertebb nemzetközi workshop, a CUFP (Commercial Users of Functional Programming) irányító bizottságának tagja, ahol az F#-al kapcsolatos szegmenst képviseli. Egyetemi diplomáját a Kaliforniai Műszaki Intézetben (Caltech) szerezte, ahol funkcionális programozással és fordítórendszerekkel kapcsolatos témakörökben folytatott nemzetközileg is elismert és publikált kutatásokat. Emellett a legnépszerűbb funkcionális programozással foglalkozó könyv, az Expert F# társszerzője, Don Syme az F# nyelv tervezője és fő architektje, a Microsoft Research Cambridge vezető kutatója mellett.

MICROSOFT DEVELPMENT NETWORK ACADEMIC ALLIANCE (MSDN AA)

MSDNAA logo A Dunaújvárosi Főiskola Informatikai és Szolgáltató Központja (ISZK) tájékoztató oldalt készített arról, hogyan használhatják ingyenesen a főiskola Informatikai Karának oktatói és hallgatói a Microsoft szinte minden fontosabb termékét. Mindez a MICROSOFT DEVELOPMENT NETWORK ACADEMIC ALLIANCE (MSDNAA) programon keresztül érhető el.

Az MSDNAA lehetővé teszi, hogy a Microsoft közel összes szoftverét (lényegében az Office csomag és játékok kivételével) a DF Informatikai Karának oktatói és hallgatói tetszőleges számú példányban felhasználják oktatási és kutatási célra.

Magyarországon a Campus szerződés keretében a felsőoktatásban résztvevő hallgatók és oktatók ingyenesen használhatják az Office csomagot is, így ténylegesen elérhetővé válik minden fontosabb Microsoft-termék. DF Informatikai Karának oktatói és hallgatói tetszőleges számú példányban felhasználják oktatási és kutatási célra.

Omron Electronics Kft.

Omron Logo Az Omron Electronics Corporation globális hálózatának részeként az Omron Industrial Automation, az Omron ipari automatizálással foglalkozó cége jelen van a világ számos pontján mint a legfejlettebb technológiájú ipari automatizálási termékek vezető gyártója és a gyakorlati alkalmazások elismert megvalósítója. A cég a hollandiai Hoofddorpban működő európai központ irányításával az összes európai országban helyi kirendeltséget tart fenn, és fő célja egyedülálló automatizálási termékeket és testreszabott gyakorlati megoldásokat nyújtani minden iparágban.

Secudit Kft.

Secudit logo A veszprémi székhelyű Secudit Kft. egy olyan start-up vállalkozás, amely az informatikai biztonság területén szerzett több éves szakmai tapasztalatok, ismeretek alapján egy elosztott sebezhetőség vizsgálati szolgáltatást fejleszt. A Secudit rendszere egyesíti a felhasználói magatartásvizsgálatot, a behatolás tesztelést és a kiberfenyegetések nyomon követését a szervezet informatikai kiberbiztonsági sebezhetőségének folyamatos értékelése/vizsgálata céljából. A megoldás azonnal elérhető diagnosztikát kínál a szervezet átfogó kiberbiztonsága vonatkozásában. Széleskörű és részletes átláthatóság birtokában a Secudit megoldása lehetővé teszi a felmerülő informatikai sebezhetőségek felderítését és javítását mielőtt az elkerülhetetlenné (vagy még rosszabbá) válna. A Secudit Kft. széleskörű kapcsolatrendszerrel rendelkezik az informatikai biztonság területén, hazai és nemzetközi konferenciák rendszeres résztvevője, ahol tudományos publikációi is megjelennek.

SIEMENS EC Magyarország Kft.

Siemens logo A 160 éves történetre visszatekintő Siemens egyike a világ vezető elektrotechnikai és elektronikai vállalatainak. Globális jelenléte közel kétszáz országra terjed ki. Magyarországon is hosszú hagyományai vannak működésének: 1887-ben történt piacra lépése óta hazai vállalatai révén is jelentős mértékben járult hozzá az ország iparának, gazdaságának, infrastruktúrájának fejlődéséhez, modernizálásához. E hosszú, immár három évszázadon átívelő cégtörténet a folyamatos megújuláson, innováción alapul: a gyorsan változó, folyamatosan fejlődő piaci igényeket nemcsak követi, hanem sok területen meghatározó szerepe van a kor kihívásaira válaszokat adó megoldások kialakításában.

Sun Microsystems Kft.

Sun Microsystems logo A Sun Microsystems 1982-es megalakulása óta a céget egyazon jövőkép – „A hálózat maga a számítógép” – hajtotta előre. Mára a Sun a nagyvállalati hardverek, szoftverek és szolgáltatások vezető szállítójává vált szerte a világon. Fennállása óta mindvégig arra törekedett, hogy biztosítsa ügyfelei számára a hálózati informatika nyújtotta előnyöket, nyílt, rugalmas és méretezhető, a szervezetek információs igényeit maradéktalanul megoldani képes rendszereket hozzon létre.

SYBASE Products Hungary Kft.

Sybase logo A Sybase már több mint 20 éve szállít a vállalati rendszerek alapjául szolgáló, nyílt architektúrájú szoftvereket: adatbázis-kezelőket, fejlesztőeszközöket, rendszerintegrációs köztesszoftvereket, vállalati portálokat, valamint a mobil és a vezeték nélküli kommunikációt is támogató kiszolgálókat. A Sybase nagyvállalati szoftvermegoldásaival tetszőleges technológián alapuló platformok összekapcsolhatók, és megteremthető köztük a tökéletes együttműködés.

További partnereink

Agilent logo dSpace logo Texas Instruments logo DesignSoft logo National Instruments logo